Modena Nekretnine

O nama

Modena nekretnine DOO je osnovana 2005. godine i dugi niz godina predstavlja jedan od vodećih faktora koji doprinosi razvoju građevinske delatnosti – stambeno-poslovne izgradnje

Enterijer

Eksterijer

Kvalitet i duga istorija

Enterijer

Eksterijer

Kvalitet i duga istorija

Od osnivanja do danas, preduzeće se specijalizovalo u oblasti investiranja i pružanja usluga u izvođenju građevinskih radova u visokogradnji. 

Prepoznajući potrebe i zahteve kupaca, uz insistiranje na kvalitetu, ažurnosti, poštovanju rokova za završetak radova, kao i prihvatljivim cenama, preduzeće se u prethodnom periodu izborilo za svoje mesto na tržištu.

Svaki kupac može biti deo našeg tima, jer mu se pruža mogućnost da aktuelni projekat enterijera promeni po svojim željama. Ostvarili smo poverenje svojih klijenata, a postavljanjem višeg nivoa kvaliteta želja nam je da to poverenje još raste.

Poslovna aktivnost Modena nekretnina zasnovana je na deceniju ipo dugom iskustvu u izgradnji stambeno-poslovnih objekata. Bogato nasleđe već izgrađenih objekata, konstantno se dopunjava novim graditeljskim poduhvatima – objektima stambene i poslovne namene.

Misija

Modena nekretnine DOO je preduzeće koje teži zadovoljenju potreba i kreiranju prostora isključivo po meri naših klijenata. Okupljamo stručne ljude, arhitekte, inženjere, projektante i konsultante koji kreiraju moderan arhitektonski koncept i vrhunski kvalitet gradnje.

Misija Modena nekretnina je poštovanje nekoliko principa, kao što su:

Vizija

Razumevajući značaj prostora koji gradimo za svoje klijente, želimo da budemo među prvim kompanijama u  sferi projektovanja, inženjeringa i izgradnje po sistemu “ključ u ruke”.

Vizija nam je bitna kako bi naši objekti bili prepoznatljivi, što po lepim fasadama spolja, tako i po kvalitetnim materijalima i radovima, visokim standardima komfora i prilagođavanja kupcu u svakom pogledu. 

Zato vodimo računa o svakom detalju i težimo da svakim novim projektom idemo napred,ka još boljem i inovativnijem. 

Saznajte više informacija ili nas kontaktirajte

Pošaljite nam email poruku

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Pošaljite nam email poruku ili nas nazovite na: 021 3029304; 060 4500 810

Poziv:
021 30 29 304
060 4500 810
Pošaljite email: info@modenanekretnine.rs

Modena Nekretnine
Maksima Gorkog 48,
Novi Sad 21000